Droogvoer

Bij Dedierenoutlet vind je vele merken droogvoer geschikt voor alle soorten honden. Hieronder voor je een uitleg met de verschillende soorten merken voer welke te vinden zijn op deze pagina. Klik op het merk voor de pagina van je keuze.

Acana

Acana Regionals is een natuurlijk droogvoer samengesteld uit een onovertroffen variatie van verse locale vlees/vis ingrediënten waaronder scharrel kip, eend, scharreleieren, zoet en zeewatervis, bizon, rund en lamsvlees. Honden en katten zijn geëvolueerd voor een voeding welke rijk is aan vlees/vis (dierlijke eiwitten). Samengesteld uit een minimum van 60% gevogelte, vlees en vis kenmerkt Acana zich door een aanzienlijk hoger percentage aan dierlijke eiwitten dan conventionele honden en katten droogvoer. Honden en katten hebben geen koolhydraten nodig, hun natuurlijke dieet bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevatten Acana Regionals ongeveer de helft van de koolhydraten dan de bekende "super premium" of "holistische" honden en kattenvoer. In plaats van hoog glycemische granen (zoals rijst, tarwe en maïs) die de bloedsuikerspiegel fors beïnvloeden, bevatten Acana Regionals groenten en fruit van lokale boerderijen en uit lokale boomgaarden die beperkte koolhydraten leveren. Dit terwijl Acana Regionals de gezonde vitaminen, mineralen en fytochemicaliën in natuurlijke vorm behouden. Plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van gifstoffen te ontdoen. Plantaardige toevoegingen zoals grassen en onkruid voorzien in de natuurlijke behoefte van hond en kat.

Advance

Soms heeft je hond speciale voeding nodig bv. omdat hij allergisch is of herstellende is na een operatie. Heeft je hond speciale voeding nodig omdat hij bv. extra ondersteuning nodig heeft bij diabetes, voedselallergie, overgevoeligheid, maag en/of darmproblemen, huidproblemen, nierproblemen, gewrichtsproblemen, overgewicht, blaasproblemen etc. dan is deze honden droogvoer van Advance de voeding voor je hond. Er zijn verschillende soorten voeding verkrijgbaar, afgestemd op de speciale behoefte van je hond. Advance hondenvoer is samengesteld met behulp van dierenartsen, waardoor je dus zeker weet dat je de beste hondenvoeding hebt voor je viervoeter. De Advance hondenvoer is een smakelijke maaltijd voor je hond. De brokken hebben een fijne structuur en een lekkere smaak, zodat je hond er keer op keer weer van zal genieten. Naast het feit dat de voeding rekening houdt met de speciale behoeftes van je hond, zijn de brokken voorzien van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van je hond. Voordat je de hond speciale dieetvoeding geeft, is het belangrijk om eerst te achterhalen wat je hond precies nodig heeft. Met behulp van je eigen dierenarts kunt je het juiste dieet samenstellen voor je hond en vervolgens kiezen voor het beste hondenvoer van Advance.

Advance beschikt eveneens over een groot assortiment droogvoer van topkwaliteit voor als je hond (weer) gezond is. Bij Dedierenoutlet vind je van Advance droogvoer voor puppy's, adult en senior honden van mini tot grote hondenrassen. Aangezien enkele van de basis ingrediënten van Advance Veterinary Diet ook deel van Advance uitmaken zal de overgang niet moeilijk zijn.

 Biofood

Bij elke hondenvoeding bepalen de kwaliteit en herkomst van de grondstoffen de kwaliteit van het product. Biofood hondenvoeding, zowel droog als vleesvoeding, is opgebouwd uit natuurlijke hoogwaardige, en zuivere dierlijke en plantaardige grondstoffen. Voor een goede gezondheid van uw hond en een optimale vertering zijn uitgebalanceerde grondstoffen in de voeding noodzakelijk. Biofood hondenvoeding bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. Bij elke Biofood hondenvoeding variant, van puppy tot senior is het eiwit en vetgehalte aangepast aan de energiebehoefte van de hond. Biofood verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem en maakt gebruik van het groen-garantie label. De natuurzuiverheid en kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.

 Cavom

Cavom honden droogvoer bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Cavom bevat puur vlees zonder schadelijke geur, reuk en smaakstoffen. Cavom bevat alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding, bijvoeren van vitaminen en mineralen is daarom niet nodig. Cavom bevorderd de vruchtbaarheid van reuen en teven. Tevens verzorgd Cavom het gebit van de hond, omdat de korrel vrij hard is gehouden. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen tegen gegaan. Cavom is voordelig in gebruik door de hoge energiewaarde en de lichte verteerbaarheid. Uw hond heeft minder voer nodig met als gevolg weinig ontlasting.

 Excellent

Excellent droogvoer wordt door veel hondeneigenaren gezien als een goedkoper alternatief naast de meer bekende en grote merken voor hondenvoeding. Wat bekendheid betreft doet Excellent hondenvoeding wel onder ten opzichte van grote merken, maar de prijs-kwaliteit verhouding wordt over het algemeen door veel hondeneigenaren als goed beoordeeld. In het brede assortiment van Excellent vind je honden droogvoer voor puppy's tot senior.

 Farm Food

Farm Food hondenvoer bevat geen chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen en toegevoegde kleur, geur en smaakstoffen. Door gebruik van Farm Food word je hond levenslustiger en stabieler van karakter, dit komt door de hoogwaardige en zuivere grondstoffen die ze gebruiken. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Tevens vind je in het assortiment van Farm Food graanvrij hondenvoer. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition. Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen. Door het ontbreken van de conserveringsmiddelen is het voer van Farmfood beperkt houdbaar (tot zes maanden na productie). Ook is het belangrijk dat je de brokken niet luchtdicht afsluit zodra je de brokken hebt ontvangen. Omdat ze geen conserveermiddelen gebruiken moet het voer wel kunnen ‘ademen’ om broei en schimmelvorming te voorkomen en mag daarom niet in voertonnen bewaard worden.

Fokker

Fokker honden droogvoer zorgt voor een ideale mix tussen kracht en energie voor uw hond. Dit hondenvoer bevordert sterke spieren en botten en zorgt er zo voor dat uw hond optimaal groeit en vol energie zit. Fokker hondenvoer biedt uw hond een complete en uitgebalanceerde maaltijd. Dit voer is energierijk en zorgt bovendien voor een uitstekend gebit. Het is de zorgvuldige balans van de verschillende voedingsstoffen die bijdraagt aan het immuunsysteem, om zowel de innerlijke als uiterlijke kracht optimaal te bevorderen. Met Fokker hondenvoer kiest u voor een complete maaltijd die voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen zorgt, zodat uw hond zich optimaal vrij kan bewegen. Fokker hondenvoer is uitstekend betaalbaar. U kiest voor de beste kwaliteit, die zo scherp mogelijk geprijsd is. Door uw Fokker hondenvoer online aan te schaffen betaalt u een scherpe prijs en profiteert u toch van de best mogelijke kwaliteit op het gebied van voeding voor uw hond. Fokker hondenvoer is er voor iedere hond van puppy tot senior.

 Hill's Prescription Diet

Voor zieke honden heeft Hill's Prescription Diet een breed assortiment klinisch bewezen therapeutische hondenvoeding, die kunnen helpen je hond weer gezond te krijgen. Het Hill's assortiment heeft droogvoer en natvoer voor diverse ziektebeelden zoals urinewegproblemen, huid/vachtproblemen, nierziektes, gewrichtsaandoeningen, maag/darmproblemen,overgewicht etc. Het is het streven van Hill's is om continu haar producten te verbeteren. Ze combineren de laatste wetenschappelijke inzichten met de expertise van dierenartsen en specialisten om de gezondheid van je hond optimaal te ondersteunen.

 Hobbyfirst Canex

HobbyFirst Canex is ontwikkeld door mensen met een oprechte passie voor honden. Het welzijn van jóuw hond staat bij hun op de allereerste plaats. Met hun jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis hebben ze een hondenvoeding ontwikkeld, die jouw honden fit en gezond houdt. Bij het samenstellen van de receptuur is vooral geluisterd naar de wensen van onze gebruikers, o.a. gerenommeerde fokkers. De smaak is nog beter geworden. Het is gewoon lekker en wordt zonder problemen geaccepteerd. Met HobbyFirst Canex ben je verzekerd van een hoge en constante kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. De passie van HobbyFirst Canex voor honden is je garantie voor het beste voer! Voer dat is gemaakt om jouw hond fit en gezond te houden.

 Huismerk Dedierenoutlet

Huismerk Dedierenoutlet is een natuurlijk en betaalbaar droogvoer van topkwaliteit geschikt voor honden. In dit zeer uitgebreide huismerk hondenvoer vind je BasicPremiumPremium ExcellentSuper PremiumSuper Premium Excellent & Graanvrij geschikt voor alle puppy's, junior, volwassen & senior honden. Dit voer is vrij van chemische anti-oxidanten, in alle soorten worden alleen natuurlijke anti-oxidanten van vitamine C en E gebruikt zodat het door de meeste honden goed wordt verdragen. Tevens wordt Huismerk Dedierenoutlet vaak ingezet bij honden met overgevoeligheid, allergie, huidproblemen, maag/darmproblemen etc. Ook heeft ons huismerk een zeer uitgebreid assortiment graanvrij hondenvoer. Huismerk Dedierenoutlet hondenvoer wordt door veel hondeneigenaren gezien als een voordelig alternatief naast de meer bekende A-merken voor hondenvoeding. De prijs/kwaliteit verhouding wordt door veel gebruikers als uitstekend ervaren. Overtuig jezelf wat je kunt besparen!

 Kanjer

Kanjer droogvoer is een volledig droogvoer geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, bereid met o.a. granen en vlees. Met Kanjer is je hond verzekerd van een lekkere maaltijd.

 Opti life

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde hondenvoeding. Ontdek het Opti Life assortiment dat je hond in optimale conditie brengt. En dat ziet je al snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid van je hond!

 Orijen

Terwijl mensen vaak menselijke eigenschappen toekennen aan hun honden, is dit de verkeerde aanpak als het gaat om de hondenvoeding. Ondanks een moderne levensstijl, laten de anatomische kenmerken van honden zien dat zij behoefte hebben aan een hondenvoer uitsluitend op basis van (vers)vlees en (verse) vis. Daarom is Orijen bereid met ingrediënten voor 80% afkomstig van vlees en vis, en 20% groenten, fruit en kruiden en 0% granen, aardappel, bietenpulp of andere onnodige balast stoffen. Doordat er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt moet de verpakking na opening binnen 4 tot 6 weken gebruikt worden.

 Overige

Naast de vele bekende merken verkoopt Dedierenoutlet ook overige (huis) merken droogvoer geschikt voor alle soorten honden. Staat je merk van je keuze niet erbij? Wellicht vind je het op deze afdeling.

 Pedigree

 De hondenvoeding van PEDIGREE® bestaat uit een lijn met complete droogvoeding en bevat de juiste balans ingrediënten, die in de behoeften voorziet van je hond. Decennialang onderzoek en deskundigheid zitten achter de diverse merken verpakt hondenvoer, dat tegenwoordig in de winkels te koop is. Het huidige assortiment PEDIGREE® producten is het resultaat van 60 jaar onderzoek. Dit betekent dat je gegarandeerd altijd dezelfde kwaliteit in huis hebt, of het nu een volledige maaltijd of bijvoeding, droge of natte voeding betreft. Als je de hond een complete hondenvoeding geeft, zoals met PEDIGREE®, is dat de eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw hond de voeding krijgt die hij nodig heeft. 

 Prins

Prins hondenvoeding wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Prins heeft een breed scala aan producten voor hondeneigenaren. Prins hondenvoer is van hoge kwaliteit en bevat de juiste hoeveelheid voedingstoffen die jouw hond specifiek nodig heeft. Prins heeft sinds enige tijd ook een assortiment aan granenvrije varianten, zodat honden die overgevoelig zijn voor (granen) gluten ook bij Prins terecht kunnen.

 Pro Plan

Hoogwaardige ingrediënten en veiligheid zijn de hoogste prioriteit voor Purina® PRO PLAN® en daar kan niet van worden afgeweken. Alles wat Pro Plan doet, heeft één simpel doel: het leven van honden en hun eigenaren verbeteren. Ons optinutritian-assortiment biedt wetenschappelijk bewezen voordelen. Elk ingrediënt en elke voedingsstof in onze producten biedt uw hond belangrijke gezondheidsvoordelen. Alle voedingen Van Pro Plan worden zorgvuldig bereid om de hoogwaardige voedingsstoffen te behouden met behulp van hun eigen Purina® bereidingsproces. Hierdoor blijven smaak en kwaliteit behouden. PRO PLAN® levert het optimale uit onze ingrediënten voor een langdurige gezondheid.

 Renske

Renske hondenvoeding is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de hondenvoeding erg smakelijk. Zo kunt je de hond op een verantwoorde manier verwennen met een gezonde maaltijd. De producten van Renske zijn geschikt voor honden van alle rassen. De producten van Renske zijn verkrijgbaar in puppy, adult en senior varianten. De basis voor onze hondenvoeding is liefde, vers vlees of verse vis en Omega-3. Met dat in hun achterhoofd hebben ze een Premium droogvoerlijn en een Super Premium droogvoerlijn met vers vlees ontwikkeld. Hun producten zijn glutenvrij, tevens hebben ze ook graanvrije varianten. De producten zijn ook zeer geschikt voor gevoelige of allergische honden.

 Royal Canin

Hippocrates zei: 'Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding'. Deze uitspraak neemt Royal Canin zeer serieus; Royal Canin ontwikkeld alleen voedingen die de kat en hond helpen gezonder te zijn en te blijven. Royal Canin was dan ook de eerste die in 1997 de voedingen aanpaste aan de levensfase van de hond (leeftijd, activiteit, grootte en fysiologie). In 2000 werd deze ontwikkeling uitgebreid met een voedingsprogramma voor de Mini, Medium, Maxi en Giant honden. De gezondheidsvoedingen per ras zijn vanaf 2002 geïntroduceerd en weer is Royal Canin de pionier. Royal Canin was de eerste die voedingen aanpaste aan de levensfase van de hond (leeftijd, activiteit, grootte en fysiologie). In 2000 volgde gezondheidsvoeding voor Mini, Medium, Maxi en Giant hondenRoyal Canin respecteert de hond voor wat hij is: een dier en geen mens. Een hond denkt niet in smaakjes. Natuurlijk moet de brok lekker smaken; anders wordt hij niet gegeten! Deze smakelijkheid garanderen wij door alleen de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, bijvoorbeeld alleen vlees dat voor menselijke consumptie geschikt is. Selection Croc bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen, die nodig zijn om de lichaamsconditie van uw hond in vorm te houden. Royal Canin Selection Croc is een volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden. De mix van 30 voedingsstoffen, de grootte en de textuur van de brok zorgen voor een volledige en smakelijke voeding.

 Smølke

Waarom Smølke? Niets is voor Smølke belangrijker dan uw hond een complete, gezonde en natuurlijk smakelijke voeding te bieden. Smølke onderscheidt zich van andere hondenvoedingen onder andere door: De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Smølke maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een optimale verteerbaarheid kennen en een hoge acceptatie. Daarbij doet Smølke absoluut niet onder voor de duurdere merken! Daarnaast worden al onze voedingen uiteraard geproduceerd zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde suikers! Smølke maakt in hun voedingen uitsluitend gebruik natuurlijke antioxidanten, zoals vitamine E en Rozemarijn. Er wordt dus geen BHA, BHT of Ethoxyquin verwerkt in de Smølke voedingen. Wél bevatten alle voedingen van Smølke speciale ingrediënten om de gezondheid van je hond bevorderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale mineralen die helpen om tandplak te voorkomen? Of van urineverzurende stoffen om blaasgruis te helpen voorkomen? Of glucosamine en chondroïtine voor soepele spieren en gewrichten voor grote en/of oudere honden? En dit zijn slechts een paar van de vele voordelen! ​ Omdat Smølke niet alleen het beste wil voor je hond maken ze bij Smølke alleen gebruik van vis met het MSC keurmerk. MSC is een afkorting van Marine Stewardship Council. Deze onafhankelijke en internationale organisatie zet zich in voor duurzame visserij. Daarnaast probeert MSC de leefomgeving van de vissen in de wereldzeeën gezond te houden. Door Smølke te voeren steun je ook de duurzame visserij.

 Versele-Laga

Versele Laga Happy Life, en dat zie je!
Als hondenliefhebber wilt u natuurlijk alleen maar het beste voor uw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Ontdek het Versele Laga Happy Life gamma dat uw hond in optimale conditie brengt. En dat ziet u al snel aan de glanzende vachtde natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid van uw hond!

 Yarrah

Wanneer je een bewuste keuze maakt om zelf gezond te leven en te eten, waarom dan niet voor je huisdier? Yarrah heeft deze keuze jaren geleden al gemaakt en introduceerde in 1992 als eerste merk in Europa 1OO% biologisch diervoer voor honden en katten. Ook nu worden alle Yarrah producten geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. Yarrah garandeert dat hun producten nooit kunstmatige of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen bevatten.​ Yarrah is trots op het feit dat ze nooit de idealen uit het oog zijn verloren: kwaliteit, duurzaam, natuurlijk en dierproefvrij. Yarrah is gewoon het beste diervoer dat de natuur kan geven.

Heb je advies nodig over de juiste keuze? Stuur een e-mail naar: info@dedierenoutlet.nl 

 


 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Dedierenoutlet.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel